تلفن: ۸۸۷۴۸۹۹۰
۰۹۹۰۹۰۴۲۷۴۸

درخواست مشاوره رایگان

Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

بریس پا

زمان مطالعه: ۵ دقیقه

بریس پا یا همان ارتز وسیله ای است که برای بدن طراحی شده است که وزن بدن را تحمل می کند. ارتز پا بیشتر اندامهای تحتانی را پوشش می دهد. بریس ها از بخش صدمه دیده یا ضعیف بدن استفاده می کنند. بعضی از بریس های ارتوپدی نقش فعالتری در بخش ضعف بدن را ایفا می کنند ارتز ها برای بهبود درمان مچ پا و زانو قابل استفاده هستند ارتز ها از انواع مختلفی ساخته شده اند : ساده و پیش ساخته.

به طور کلی هدف بریس پا رفع مشکلات عضلانی می باشد . طراحی بریس پا اسکلتی می باشد. کاربرد بریس پا پایدار کردن و نگه داشتن و هم راستا کردن و محافظت از عضلات و مفصل ها و استخوان ها  می باشد و برای بعد از جراحی تجویز می شود. بریس پا مفاصل ضعیف شده را صاف نگه میدارد. بریس پا برای افرادی که با مشکلاتی مثل آرتروز و آسیب رباط و پارگی رباط و آسیب غضروف و فتق دیسک و التهاب تاندون و… توصیه می شود. افرادی که قوزک پای آنها ضعیف است یا مفصل پای آنها ضعیف است نیز می توانند از بریس پا استفاده کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قوزبند طبی کلیک کنید.

اهدافی که باعث می شود از بریس استفاده کنیم به شرح زیر می باشد : 

  • اصلاح شکل قسمت هایی از بدن به منظور حرکت بهتر و کاهش درد 
  • کمک به حرکت مفصل ها 
  • کمک به ترمیم شکستگی بعد از خارج کردن گچ 
  • مهار کردن حرکت مفصل در یک راستا  و اجازه دادن حرکت در سایر جهت ها 
  • بی حرکت کردن یک مفصل یا یک اندام و محدود کردن یک مفصل و کنترل و هدایت مفاصل آسیب دیده

بریس پا

بریس پا چیست؟

بریس پا به دو دسته ارتز مفصلی و غیر مفصلی تقسیم می شوند :

ارتز مفصلی : ان هایی که از یک یا چند مفصل عبور می کنند رایج ترین نوع ارتز های ساختگی هستند . 

ارتز غیر مفصلی : به مفصل هایی که از بریس غیر مفصلی عبور نمی کنند ارتز غیر مفصلی می گویند . 

ارتز به وسیله ای گفته می شود که برای ایجاد فاصله مناسب و تراز کردن مفصل مورد استفاده قرار میگیرد. یکی دیگر از کاربرد های ارتز محافظت از اندام می باشد. از ارتز برای بسیاری از بیماری می توان استفاده کرد.

انواع بریس پا 

بریس ها سه نوع هستند : بریس اندام تحتانی بریس اندام فوقانی و ستون فقرات.

بریس اندام تحتانی شامل  ارتز های لگن زانو مچ پا و انگشتان و کف پا می باشد.

بریس اندام فوقانی شامل  ارتز های شانه آرنج مچ دست و انگشتان  دست می باشد.

بریس ستون فقرات شامل  ارتز های گردنی کمری و سینه ای می باشد.

بریس ها انواع مختلفی دارند که در ادامه با آنها و مزایای انها اشنا می شویم : 

بریس ارتوز : بریس ارتز برای افتادگی مچ پا کاربرد دارد . افتادگی مچ پا به معنای این است که فرد بیمار قسمت جلوی پای خود را به سختی بلند میکند. بریس ارتوز کمک می کند که  مفاصل ضعیف را صاف نگه دارد که ساختار استخوان بدن بتواند وزن افراد را بهتر تحمل کند . از مزایای ارتز پا می توان به انعطاف پذیری و راحتی آن اشاره نمود.

بریس مچ پا :  این نوع بریس پا در اندازه های مختلف طراحی شده و به فروش میرسد . از بریس مچ پا می توان هنگام ورزش و بعد از آسیب دیدگی استفاده کرد.

بریس ایرواکر متحرک: این بریس برای شکستگی پا و قوزک پا و جراحی تاندون و رگ به رگ شدن قوزک پا و ….. کاربرد دارد

و همچنین جایگزین بسیار خوبی برای گچ می باشد. این نوع بریس پا راحت و مناسب می باشد و از دیگر مزایای آن می توان به ضد سر خوردگی آن اشاره کرد. 

بریس ایرواکر ثابت : این نوع بریس نیز جایگزین مناسبی برای گچ می باشد .  این بریس فشار مناسبی روی قوزک پا دارد و پوشیدن آن نیز راحت می باشد.

زانو بند : این نوع از بریس برای بعد از جراحی تجویز می شود تا بتوان به کاهش درد کمک کرد . ورزشکاران نیز از این نوع بریس استفاده میکنند تا بتوانند مفصل خود را ثابت نگه دارند. 

قیمت بریس پا 

بریس پا از چند عملکرد بالقوه برخوردار هستند مثل اصلاح تغییر شکل و جلوگیری از تغییر شکل  و تسکین درد و…

خرید و تهیه انواع بریس ها را یا توجه به مشکل  شما بیماران  از مجموعه پیوند بخواهید. قیمت بریس پا بر اساس نوع سایز و اندازه آنها متفاوت است. بریس ها از مواد پلاستیکی یا فلزی و تسمه ساخته می شوند. قیمت بریس ها  با توجه به فاکتور هایی که افزایش یا کاهش پیدا میکند متغیر می باشد و قیمت ثابتی ندارد.

انواع بریس ارتوپدی پا و مزایای آنها 

برای حمایت از مفصل پا که دچار ضعف می باشد  و همچنین  برای پیشگیری از پیشرفت بدشکلی  اندام از بریس پا ارتوپدی استفاده می شود. کسانی که به علت سکته مغزی مفصل مچ پای خود را از دست داده اند برای اینکه بتوانند تعادل خود را حفظ کنند و به طور صحیح راه بروند  از بریس پا استفاده می کنند. 

از بریس های ارتوپدی به این علت استفاده می شود که مفاصل بدون تحرک باشند تا در این حالت ماهیچه ها و تاندون ها و رباط  ها جریان خون خوبی را دریافت کنند و همچنین از حرکاتی که باعث تشدید صدمات می شود جلوگیری کند.

انواع بریس ارتوپدی عبارتند از :

بریس مچ پا : وقتی چرخش بیش از حد مجاز باشد برای جلوگیری از رگ به رگ شدن و کشیدگی از بریس های ارتوپدی مچ پا استفاده میشود. 

بریس مچ دست :  برای کاهش فشار روی عصب دست از بریس مچ دست استفاده می کنیم . راحت ترین راه برای درد و ناراحتی مچ دست بریس مچ دست میباشد. 

بریس کمر : یکی از راه های محافظت از مهره های ستون فقرات استفاده از بریس کمر می باشد . بریس کمر باعث می شود فشار زیادی روی عضلات شکم وارد نشود همچنین بریس های کمر باعث می شود که در فعالیت های روزمره کمر در وضعیت مطلوبی قرار بگیرد. 

بریس زانو : زانو وزن بدن را تحمل می کند و همچنین گاهی نیرو ها و فشار های ناشی از ورزش را نیز تحمل می کند. جراحی زانو شایع می باشد بعداز جراحی از بریس زانو برای بهبود بهتر می توانیم کمک بگیریم همچنین افرادی که فکر میکنند زانوی آنها صدمه دیده میتوانند از بریس زانو استفاده کنند.

خرید بریس پا

برای خرید بریس پا باید با متخصصین ارتوپد مشاوره کنیم تا بتوانیم بهترین بریس پا را با توجه به نیازهای پزشکی خود تهیه نماییم. برای مشاوره می توانید با پزشک های کلینیک پیوند ارتباط برقرار کنید. خرید شما از کلینیک پیوند باعث افتخار ما می باشد که توانسته ایم با کادری مجرب و استفاده از بهترین تکنیک ها و متریال ها  رضایت شما را برای خرید از کلینیک پیوند جلب کنیم. 

استفاده از بریس پا به چه افرادی توصیه می شود؟

اگر شما هم دچار درد و آسیب دیدگی قسمتی از پای خود هستید میتوانید از بریس پا استفاده کنید. افرادی که مفصل پای آنها ضعیف است به هنگام اعمال بار به عقب و جلو خم می شوند و یا کنترل خود را از دست میدهند و نمی توانند وزن زیاد را تحمل کنند از بریس پا استفاده میکنند. معمولا به افرادی که به فعالیت های شدید مشغول هستند توصیه می شود از بریس پا استفاده کنند. همچنین افرادی که جراحی شده اند توصیه می شود پس از جراحی از بریس پا استفاده کنند.

دیدگاه شما چیست؟

تماس با ما

ما برای پشتیبانی و پاسخ دادن به سؤالات شما همواره آماده هستیم. مراجعان، ارزشمندترین دارایی های یک سازمان هستند. انتقادات و پیشنهادات شما به طور حتم منجر به پیشرفت و تعالی ما خواهد شد. کلینیک تخصصی پیوند اهداف بزرگی برای خود در نظر گرفته است. برای رسیدن به این اهداف ما به کمک شما نیازمندیم. توانمندی های شما قطعا در این راه به ما کمک خواهد کرد.

شماره تماس پشتیبانی:
۸۸۷۴۸۹۹۰
پست الکترونیک:
info[at]peyvandcorp.com
واتساپ:
۰۹۹۰۹۰۴۲۷۴۸

Designed by هفت پیکسل Aryan